Logifresh AB | Nyheter
15527
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-15527,page-child,parent-pageid-14468,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
NYHETER

24 Jun Trevlig midsommar!

Midsommarafton väntas som ofta sol och regnskurar på många håll. Med hopp om att detta så vanliga midsommarväder, efter förra årets värme, även innebär att samhället snart återgår till vanliga omständigheter, önskar vi glad sommar. Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt fin midsommar, med färgglada blommor, jordgubbar och mycket sol! Trevlig midsommar!

Read More

01 Apr Glad påsk!

I denna andra påsk i pandemitid önskar vi alla våra kunder och samarbetspartners en solgul påsk och en frisk, grönskande vår! Glad påsk!

Read More

23 Dec God Jul och Gott nytt 2021!

Året blev tufft för många i Sverige och världen. Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder och samarbetspartners för året som gått! Vi önskar er en fridfull juletid med mycket glädje i stort och smått, och ett kommande år fyllt av energi och nya möjligheter. God jul och Gott nytt 2021!

Read More

17 Nov Uppdatering 2020-2

Måndag 16 november 2020 genomfördes årets andra uppdatering, Uppdatering 2020-2, av molnGreta. Det är en mindre uppdatering som innehåller möjlighet att stänga kund för order och att visa artikelns inpris direkt vid ordermottagning. Mer om de nya funktionaliteterna finns på vår YouTube-kanal.

Read More

18 Jun Trevlig midsommar!

En annorlunda vår har övergått i högsommar. Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en ljus och varm sommar och en blomstrande midsommartid! Trevlig midsommar!

Read More

09 Apr Glad påsk!

I dessa speciella tider önskar vi med mycket värme och hopp om ljusnande dagar våra kunder och samarbetspartners en solig och fin påsktid. Glad påsk!

Read More

06 Feb Samernas nationaldag 2020

Vi uppmärksammar samernas nationaldag, som firas till minne av det första samiska landsmötet i Trondheim 6 februari 1917. Idag firas denna händelse med festliga och högtidliga aktiviteter runt om i landet. Vi högtidlighåller dagen med att stänga kontoret 14.00.

Read More

23 Dec God jul och Gott nytt decennium!

Stort tack till våra kunder och samarbetspartners för året som gått! Vi önskar er en ljus och avkopplande julhelg och ser med förväntan fram emot att gå in i ett helt nytt decennium. Vi önskar er alla en riktigt God jul och Gott nytt 2020!

Read More

13 Dec Uppdatering 2019-2

Torsdag 12 december 2019 gjordes Uppdatering 2019-2, som är en mindre uppdatering och den andra för året. Den innehåller följande nyutvecklingar: I orderläggning, då en order markeras för status Plockas utan plocklisteutskrift, visas ett varningsmeddelande med möjlighet att ångra. I Inköp visas batchnummer i inköpsraderna då de öppnas igen efter att inköpsordern återrapporterats, samt på utskrift av inköpsspecifikation. Vid inventering visas ett varningsmeddelande innan inventering av en lagerpost, om posten är låst av en annan användare. Uppdateringen innehåller även några buggrättningar.

Read More