Logifresh AB | Nyheter
15527
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-15527,page-child,parent-pageid-14468,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
NYHETER

23 Jun Trevlig midsommar!

Äntligen midsommar utan restriktioner! Pandemin är lugnare och det är tid att fira, med omtanke och stort! Solen skiner och sommaren är här! Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners ett färgrikt blomstrande midsommarfirande och en riktigt skön sommar. Trevlig midsommar!

Read More

14 Apr Glad påsk!

Aprilväder och vårtecken! Snödroppar, blåsippor och tussilago blommar upp till norr om Sundsvall, fåglarna kvittrar och våren sprider sig. Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners ett riktigt friskt och färgsprakande påskfirande! Glad påsk! 

Read More

28 Feb I februari 2022 flyttar vi!

Måndag 28 februari 2022 flyttar vi! I fortsättningen finns vi på Norrtullsgatan 6 i Stockholm, 50 meter från Odenplan. Vi ser fram emot nya, fina lokaler med nya fräscha utsikter och perspektiv!

Read More

23 Dec God jul och Gott nytt 2022!

Andra året med corona-pandemi närmar sig sitt slut. Att vi får leva med den en tid blir allt tydligare, ta oss igenom sämre perioder och ta väl vara på de bättre.
Vi vill tacka våra kunder och partners för gott samarbete under året och ser fram ett nytt år tillsammans. Vi önskar er en varm och rofylld juletid och ett kommande år fyllt av utveckling och inspiration! God jul och Gott nytt 2022! 

Read More

24 Jun Trevlig midsommar!

Midsommarafton väntas som ofta sol och regnskurar på många håll. Med hopp om att detta så vanliga midsommarväder, efter förra årets värme, även innebär att samhället snart återgår till vanliga omständigheter, önskar vi glad sommar. Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt fin midsommar, med färgglada blommor, jordgubbar och mycket sol! Trevlig midsommar!

Read More

01 Apr Glad påsk!

I denna andra påsk i pandemitid önskar vi alla våra kunder och samarbetspartners en solgul påsk och en frisk, grönskande vår! Glad påsk!

Read More

23 Dec God Jul och Gott nytt 2021!

Året blev tufft för många i Sverige och världen. Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder och samarbetspartners för året som gått! Vi önskar er en fridfull juletid med mycket glädje i stort och smått, och ett kommande år fyllt av energi och nya möjligheter. God jul och Gott nytt 2021!

Read More

17 Nov Uppdatering 2020-2

Måndag 16 november 2020 genomfördes årets andra uppdatering, Uppdatering 2020-2, av molnGreta. Det är en mindre uppdatering som innehåller möjlighet att stänga kund för order och att visa artikelns inpris direkt vid ordermottagning. Mer om de nya funktionaliteterna finns på vår YouTube-kanal.

Read More

18 Jun Trevlig midsommar!

En annorlunda vår har övergått i högsommar. Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en ljus och varm sommar och en blomstrande midsommartid! Trevlig midsommar!

Read More