Logifresh AB | Nyheter
15527
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-15527,page-child,parent-pageid-14468,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
NYHETER

18 Jun Trevlig midsommar!

En annorlunda vår har övergått i högsommar. Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en ljus och varm sommar och en blomstrande midsommartid! Trevlig midsommar!

Read More

09 Apr Glad påsk!

I dessa speciella tider önskar vi med mycket värme och hopp om ljusnande dagar våra kunder och samarbetspartners en solig och fin påsktid. Glad påsk!

Read More

06 Feb Samernas nationaldag 2020

Vi uppmärksammar samernas nationaldag, som firas till minne av det första samiska landsmötet i Trondheim 6 februari 1917. Idag firas denna händelse med festliga och högtidliga aktiviteter runt om i landet. Vi högtidlighåller dagen med att stänga kontoret 14.00.

Read More

23 Dec God jul och Gott nytt decennium!

Stort tack till våra kunder och samarbetspartners för året som gått! Vi önskar er en ljus och avkopplande julhelg och ser med förväntan fram emot att gå in i ett helt nytt decennium. Vi önskar er alla en riktigt God jul och Gott nytt 2020!

Read More

13 Dec Uppdatering 2019-2

Torsdag 12 december 2019 gjordes Uppdatering 2019-2, som är en mindre uppdatering och den andra för året. Den innehåller följande nyutvecklingar: I orderläggning, då en order markeras för status Plockas utan plocklisteutskrift, visas ett varningsmeddelande med möjlighet att ångra. I Inköp visas batchnummer i inköpsraderna då de öppnas igen efter att inköpsordern återrapporterats, samt på utskrift av inköpsspecifikation. Vid inventering visas ett varningsmeddelande innan inventering av en lagerpost, om posten är låst av en annan användare. Uppdateringen innehåller även några buggrättningar.

Read More

09 Sep Uppdatering 2019 Höst

Lördag 7 september 2019 genomfördes molnGreta Uppdatering 2019 Höst. Utvecklingar är bland annat att lagervärdeslistan tar med även minusposter och avaktiverade artiklar, valbarhet gällande att uppge skift samt att epostadresser kan anges med upp till 60 tecken. Dessutom ingår ett antal buggrättningar.
Se mer om nya och tidigare utvecklingar på vår YouTube-kanal.

Read More